Dropshipping

Dropshipping er den ideelle mulighed for iværksættere, der ønsker at etablere sin egen virksomhed uden at investere store summer i varelager. Fordelen ved dropshipping er, at der kan spares en lang række kapacitetsomkostninger i forbindelse med lageret, da det er CACH, som leverandør, der ligger inde med lageret. Herudover sender vi varen direkte til slutkunden med vores kunde som afsender på pakkelabelen. Alt transport i forbindelse med ordren administreres derfor af CACH.

Hvorfor dropshipping?

Start virksomhed selvom banken siger nej – en dropshippingvirksomhed undgår de største omkostninger i forbindelse med opstart af webshop. Det er ofte varelageret, der er budgettungt, hvorfor det kan være oplagt at gøre brug af et dropshippingssamarbejde. Herudover spares en lang række omkostninger relateret til lageret, idet der tilmed ikke opbevares produkter på eget lager.

Hvordan fungerer det?

Dropshipping fungerer ved, at vores kunder tildeles et login til hjemmesiden samt en fast kontaktperson, hvortil der kan stilles spørgsmål omkring produkter og bestilles ordrer igennem. Produkterne kan bestilles til direkte levering på vores hjemmeside eller hos den faste kontaktperson. Betaling kan ske via kreditkort, bankoverførsel, EAN-fakturering eller på kredit. Kreditaftaler vurderes individuelt af vores kreditforsikringsselskab.

Handlerne foregår enklest ved at logge ind i vores forhandlernetværk, hvor CACH kunder har adgang til grossistpriser, og kan indtaste leveringsinformation på kunden, så pakken leveres direkte til kunden med dropshipperen som afsender.